Sälj inställningstriggers på Ethereum efter Monster 50% två dagars överspänning

Januar 5, 2021 @ 11:29 am

På bara 48 timmar ökade Ethereum över 50% från $ 770 till ungefär 1140 $ på gårdagens högsta natt. Det massiva söndagsljuset ledde fram till en säljsignal som bildades på dagliga tidsramar.

Var den senaste pressen högre den sista impulsen i Ethereums tjurtrend? Eller som Bitcoin, kommer denna säljsignal att misslyckas, och det högst rankade altcoinet stiger till en ny rekordhög nivå?

Gott nytt år: Ethereum ökar mer än 50% första veckan till 2021

Även om det är svårt att argumentera för att 2020 var Bitcoin år, överträffade Ethereum den bästa kryptovalutan med en betydande marginal. Med bara fyra dagar in i det nya året ser 2021 redan ut som om en encore-föreställning kommer.

För 30% avkastningen på Bitcoin måste visa för året hittills har Ethereum vuxit mer än 50% från årets början till gårdagens högsta. Ju högre höga dagliga tidsramar på USD-handelsparet har resulterat i en perfekt säljinställning med hjälp av TD Sequential-indikatorn skapad av guiden Thomas Demark för marknads timing.

Verktyget hade visat sig otroligt noggrant över hela björnmarknaden, men sedan Bitcoin blev hausse har verktyget varit mindre effektivt för att ringa toppar eller bottnar. Kommer den tidigare felfria trendförändringsprognosen att misslyckas med att kalla omvändning i Ethereum, precis som den gjorde för den första kryptovalutan någonsin?

Kunde den en gång felfria säljinställningen misslyckas igen, som den gjorde med Bitcoin?

På dagliga tidsramar har TD Sequential-indikatorn tänds med en ”9” -säljningsinställning. Efter en viss ljussekvens som bildar en upptrend verkar „9“ signalera att en vändning är sannolik. Saker kan dock fortsätta, vilket kommer att resultera i en nedräkning till ”13” – vilket säger att trenden vid den tiden borde vara helt uttömd.

Indikatorns skapare Thomas Demark har rykte om att bemästra tidpunkten för marknader men har dött fel nyligen när man förutspådde att Bitcoin skulle vända.

Demarks ”modell” förutspådde perfekt “topparna” för 2017 och 2019 tillsammans med björnmarknadens botten i december 2018, men när den nyligen berättade för honom att den övre kryptotillgångens trend skulle spruta ut i december var det inte bara ett felaktigt samtal utan också Bitcoin lade till ytterligare $ 10.000 till sin prispunkt sedan.

Ethereum befinner sig vid en liknande punkt i sin uppgång som Bitcoin var före det nu bevisade felaktiga samtalet, och om momentum är lika stark kommer försäljningsinställningarna att ignoreras och istället användas för att locka säljare in för att pressa priset högre.

Endast tiden kommer att visa om installationen för att sälja var rätt samtal den här gången, men med det perfekta „9“ på dagens dagliga ETHUSD-ljus kan vi förr än senare få bekräftelse på vilken riktning altcoin kommer att välja.

Autor admin Kategorie Krypto