Næsten 90% investorer ser Bitcoin og amerikanske teknologipapirer som bobler: Deutsche Bank Survey

Januar 27, 2021 0 Comments

Næsten 90% af respondenterne på Deutsche Banks månedlige markedsfaglige undersøgelse sagde, at de finansielle markeder oplever en række prisbobler.

Disse bobler inkluderer de af Bitcoin og amerikanske tech-aktier, der topper denne liste

Siden marts- udsalget er Bitcoin-prisen steget mere end 10 gange, og i januar ramte den en ny heltidshøjde på $ 42.000 midt i pengeprinterne fra centralbanker rundt om i verden, og renten blev sænket til nul og under nul niveau.

Respondenterne ser også, at værdien af Bitcoin er halveret i de næste 12 måneder. De deler de samme følelser for Elon Musks Tesla, der steg 11,2 gange siden udsalget i marts for at nå toppen af $ 880 tidligere i denne måned.

I henhold til undersøgelsen troede 71% af de 627 undersøgte investorer ikke, at den amerikanske centralbank ville reducere sin stimulus inden året sluttede

I en lignende undersøgelse foretaget af Bank of America erstattede Long Bitcoin lange positioner i amerikanske teknologibestande som den mest overfyldte handel i januar med den korte dollar på tredjepladsen. 18% af disse investorer ser også Wall Street-boblen som en af de risici, der er forbundet med økonomien.

En rekordhøj 92% af BofA-investorerne forventer også højere inflation og en rekord 83% stejlere rentekurve, mens de er bullish på global vækst.