Grayscales kryptofond vokser med 1 milliard dollar på bare 11 dager

Juli 29, 2020 0 Comments

Grayscales Bitcoin Trust har for tiden 4,3 milliarder dollar under forvaltning, men denne veksten kan skyldes ’naturlige‘ kjøp.

Crypto-fondsforvalter Grayscale Investments har klart å øke eiendelene under forvaltning med ytterligere en milliard dollar på mindre enn to uker

I følge en oppdatering som ble lagt ut på Grayscales Twitter-konto 28. juli, har investeringsselskapet for tiden 5,1 milliarder dollar i eiendeler under forvaltning (AUM). Midlene blir for det meste holdt i Grayscales trusts for Bitcoin ( BTC ) og Ethereum ( ETH ), sammen med firmaets digitale storkapitalfond. Det er mindre bevilgninger i Bitcoin Cash ( BCH ), Ethereum Classic ( ETC ), Horizen ( ZEN ), Litecoin ( LTC ), Stellar Lumens ( XLM ), XRP og Zcash ( ZEC )

Dette representerer en økning på nesten 1 milliard dollar i AUM på bare 11 dager, ifølge en 17. juli- oppdatering fra Grayscale. Selskapet mer enn doblet AUM i sin BCH-tillit, fra $ 6 millioner til $ 12,8 millioner på den tiden. Grayscale la 782 millioner dollar til sin BTC-tillit, 174 millioner dollar til sin ETH-tillit, 12,7 millioner dollar til sin ETC-tillit, og 6,7 millioner dollar til sin LTC-tillit.

Firmaets Stellar Lumens Trust var det eneste med fall i AUM, fra $ 600.000 til $ 500.000.

Ingen Bitcoin-kjøp på seks uker

Selv om investeringsselskapet for øyeblikket har 4,3 milliarder dollar i AUM for Bitcoin, viser innleveringer hos den amerikanske verdipapir- og børskommisjonen at Grayscale ikke har kjøpt noe av cryptocurrency siden 19. juni. Den dagen kjøpte Grayscale 19 899 BTC, som på det tidspunktet så ut til å indikere det firmaet var å kjøpe Bitcoin raskere enn gruvearbeidere kunne produsere blokker.

Imidlertid, ifølge Grayscales rapport fra 3. kvartal 2019, kom 80% av tilstrømningen det kvartalet til firmaets BTC-tillit fra Bitcoin som allerede er i omløp – ikke fra symboler som nylig ble utvunnet. Firmaet omtaler disse innkjøpene som ”naturlige” børser.

Ryan Watkins fra kryptoanalytikerfirmaet Messari sa i juni at dette betydde at Grayscale mer sannsynlig kjøpte bare 31% av den nye BTC-gruvedriften siden halveren av belønningen 11. mai. I følge Watkins var det ikke noen ny krypto som skulle gå inn i firmaets Ethereum-tillit.

Noen tillit notert på OTC-markeder

Cointelegraph rapporterte 17. juli at Financial Industry Regulatory Authority i USA hadde verifisert andeler av Grayscales Bitcoin Cash Trust og Litecoin Trust var klare til å begynne å bli notert i OTC-markeder. De to aksjene vil snart være tilgjengelig for offentlig handel under symbolene BCHG og LTCN.