Bitcoin-prijs komt dichter bij $ 30.000 met nieuwe recordhoogtes

Januar 2, 2021 @ 2:13 pm

Een snelle terugkeer naar vorm voor Bitcoin leidt tot 8% dagelijkse winst en geeft geen aanwijzing voor een diepere omkering onder $ 30.000.

Bitcoin ( BTC ) keerde terug naar het bereiken van records op 30 december nadat een nieuwe rebound het boven het hoogste punt van $ 28.400 bracht.

De BTC-prijs is ongekend hoog

Gegevens van Cointelegraph Markets en TradingView toonden aan dat BTC / USD zijn bestaande historische top aanpakt tijdens de handel op woensdag.

In een sterke heropleving van de ene op de andere dag bevestigde Bitcoin Profit dat het geen tijd had voor beren na een korte duik van $ 25.830 in de afgelopen 24 uur.

De dagelijkse winst bedroeg 7,5% op het moment van schrijven toen $ 28.560 werkelijkheid werd.

De verhuizing brengt Bitcoin steeds dichter bij het verzegelen van $ 30.000 als een nieuw psychologisch niveau voor het einde van het jaar, iets dat slechts een week geleden vrijwel onmogelijk leek.

Zoals Cointelegraph meldde , zijn analisten echter nog steeds van mening dat een omkering de grootste cryptocurrency zou kunnen terugbrengen naar de bestaande ondersteuning van $ 19.500.

Op dinsdag, Cointelegraph Markets-analist Michaël van de Poppe niettemin benadrukt $ 27.500 als het kritische gebied te breken, om de weg vrij voor nieuwe all-time highs effenen.

Etherprijs leidt tot winst op altcoin

De domino-impact van altcoins met grote kapitalisaties was duidelijk voelbaar, met Ether ( ETH ) die bijna $ 740 naderde na een stijging van 5,5% op een dag.

Polkadot (DOT) voegde toe aan de bestaande sterkte om de wekelijkse prestatie 50% te zien benaderen.

Net als voorheen was de uitzondering XRP , dat dagelijks 10% verlies handhaafde, aangezien voortdurende schrapping van de notering door grote beurzen het sentiment verder woog. De onrustige munt slaagde er niettemin in om $ 0,20 terug te vorderen.