Bitcoin har overgået alle andre aktivklasser i år: Anthony Pompliano

November 14, 2020 0 Comments

Vocal Bitcoin-talsmand Anthony Pompliano (også kaldet „Pomp“) har offentliggjort en Twitter-tråd for at smække de „talende hoveder“, der har kritiseret Bitcoin.

Pomp foreslår sine grunde til, at han mener, at flagskibskrypto-valuta fortsat er et fremragende aktiv i sikker havn.

„‚At tage hoveder‘ er bevist forkert“

Anthony Pompliano offentliggjorde et tweet, hvor han forklarede, at hans synspunkter om Bitcoin fortsat var en god sikker havn.

Pomp kiggede på flere teser fremført af Bitcoin-skeptikere og konfronterede kritikerne med hans argumenter.

Hvorfor har Bitcoin-hadere talt imod BTC igen i år? Hovedårsagen er det økonomiske chok, der opstod i marts og april, hvor sort torsdag fandt sted den 12. marts.

Dengang styrtede Bitcoin sammen med altcoins. Aktiemarkedet fulgte, og det samme gjorde olie og kastede sig under nul. Da krisen ramte, begyndte mange mennesker at sælge ikke kun Bitcoin, men også andre likvide aktiver, forklarer Pomp.

„Bitcoin er steget med 300 procent siden laveste marts“

Pomp fortsætter og siger, at Bitcoin siden markedskatastrofen i marts (syv måneder siden) nu er steget over 300 procent og er steget med 83 procent år til dato.

Det har gjort det meget bedre end nogen anden aktivklasse i år målt i værdi:

„Bitcoin er steget med 83% fra år til dato og op med mere end 300% siden nedturen i marts. Det har overgået alle andre aktivklasser med et væsentligt beløb.“

„Bitcoins korrelation til aktier er nul“

Pompliano påpegede, at det største argument, de „talende hoveder“ har brugt, er, at Bitcoin i de hårde tider for økonomien tilbage i marts / april var korreleret med andre aktiver.

Kritikere brugte det som grundlag for at sige, at Bitcoin ikke er nogen inflationsafdækning. Pomp hævdede, at det samme skete med guld, aktier og andre markeder, og at det var en midlertidig ting.

Lige nu tweeterede Pomp, Bitcoins korrelation med de traditionelle markeder er faldet over tid og ligger på nul. Han kalder BTC en ultimativ sikker himmel og siger, at BTC ikke kunne være mere ukorreleret, end den er nu:

„Det overgik aktier, obligationer, guld, olie og stort set alt andet. Det har også en lav eller ingen sammenhæng over nogen væsentlig tid. Bitcoin er den ultimative sikre havn, og markedet viser det.“